Gratis webhotell

Gratis webhotell

Ønsker du muligheten til å få gratis webhotell? Referer nye kunder til oss eller lik oss på Facebook!


Referer nye kunder til MyWebhost

MyWebhost får ofte nye kunder basert på våre eksisterende kunders omtaler og henvisning til våre produkter. Vi ønsker å gi noe tilbake som takk for dette og tilbyr et referanseprogram der du som kunde får igjen noe fra oss for hver nye kunde vi får som følge av at du henviser de til oss.

For at du skal bli registrert som en referanse for et nytt salg må du få den du henviser til å besøke en spesiell adresse. Når den potensielle kunden besøker denne adressen blir det lagt inn en cookie i nettleseren som forteller at dersom det fullføres en bestilling fra våre nettsider i løpet av de neste 6 timene, vil du bli registrert som en referanse for denne bestillingen.

Du kan enten be dine kjente om å besøke denne adressen direkte, eller f.eks. legge ut en liten knapp på din nettside med linken. Om noen av de besøkende på din nettside trykker på knappen og deretter bestiller et produkt hos oss, vil du bli registrert som en referanse for denne bestillingen.

Linken som du må henvise dine kunder til er: http://mywebhost.link/r/kundenr

Du bytter ut "kundenr" med ditt kundenummer hos oss, f.eks. http://mywebhost.link/r/1234

Se vår oversikt over knapper/bannere du kan bruke på din nettside

 

Hvor mye får jeg?

Vi gir deg litt forskjellige summer basert på hvilket produkt kunden du henviser kjøper hos oss. Se tabellen under for en oversikt over hvor mye du får igjen.

Produkt Domene-registrering Domene-flytting
Domeneparkering
5,-
0,-
MyDNS
10,-
5,-
MyInfo
25,-
20,-
MyWeb Light
25,-
20,-
MyWeb Standard
83,-
78,-
MyWeb Pro
203,-
198,-
MyPartner1-4
-
500,-
MyColocation
-
750,-

Eksisterende partnere vil kun få godkjenning for henvisning av andre kunder som bestiller MyPartner eller MyColocation.

 

Oversikt over bestillinger du har referert til oss

I vårt kundesystem vil du på oversiktssiden for dine bestillinger til enhver tid finne en oversikt over gyldige bestillinger du har referert til oss. Kreditering i henhold til tabellen over gjøres først 30 dager etter bestilling er fullført grunnet vår 30 dagers pengene tilbake garanti. Om en bestilling blir avbestilt i løpet av denne garantiperioden vil du ikke få godskrevet denne bestillingen.


Lik oss på Facebook

Alle som liker oss på Facebook er automatisk med i en trekning av 12 måneder gratis webhotell! Vi utfører trekningen med jevne mellomrom. I tillegg får du innimellom tips og andre spesielle tilbud om du følger vår side på Facebook.

Heldige vinnere av 12 måneders gratis webhotell