Tilbake til artikkeloversikten

WordPress oppgradert til versjon 3.7

Skrevet av Anders Bjørnerud
26. oktober 2013


WordPress har akkurat blitt sluppet i versjon 3.7. Dette er en ny versjon som inneholder flere oppdateringer og sikkerhetsfikser. Blant de viktigste nyhetene finnes det nå funksjon for automatisk oppdatering av WordPress ved mindre oppdateringer.

Oppdater så raskt som mulig

Når det slippes nye versjoner av WordPress er det viktig å oppdatere så raskt som mulig. Husk å ta en sikkerhetskopi før du oppgraderer.

Har du installert WordPress via vår AutoInstaller kan du se følgende artikler på våre Kundeservice-sider for hjelp rundt hvordan du tar en sikkerhetskopi og hvordan du oppgraderer WordPress på en veldig enkel måte:

Om du abonnerer på MyWordPress trenger du ikke løfte en finger – WordPress er allerede oppdatert for deg!

Nytt i WordPress 3.7

WordPress versjon 3.7
Det er flere nye funksjoner og sikkerhetsoppdateringer i WordPress 3.7. Dette er noen av de viktigste nyhetene;

Bakgrunnsoppdateringer

Med WordPress 3.7 trenger du ikke å løfte en finger for å utføre vedlikeholds- og sikkerhetsoppdateringer. De fleste nettsteder kan nå oppdateres automatisk i bakgrunnen, selv om noen konfigurasjoner ikke støtter dette.

Oppdateringsprosessen har blitt enda mer trygg og sikker, med titalls nye kontroller og sikkerhetstiltak. Du må fortsatt klikke på «Oppdater nå» når WordPress 3.8 blir sluppet, men vi har aldri vært mer trygge på den vakre, blå knappen.

Lag sterkere passord

Det svakeste punktet til din WordPress-side er ditt passord. Det er viktig å ha god passordsikkerhet på alle dine passord. I WordPress 3.7 er det en indikator som hjelper deg med å velge et sikrere passord. Du får en visuell visning om passordet du forsøker å benytte er sikkert nok. Styrkemåleren for gjenkjenner nå vanlige feil som kan gjøre passordet mindre sikkert: datoer, navn, tastaturmønstre (123456789) og til og med kulturelle referanser.

Bedre språkstøtte

Lokaliserte versjoner av WordPress vil få hyppigere og mer fullstendige oversettelser. WordPress 3.7 legger til støtte for automatisk installering av språkfiler og holder dem oppdaterte.

Bedre søkeresultat

Søkeresultater er nå sortert etter hvor godt en søkestreng passer til innlegget, istedenfor å kun være sortert etter dato. For eksempel, når et søkeord finnes i innleggets tittel, vil det resultatet bli skjøvet til toppen.