Webbieland

Offisiell blogg for MyWebhost

Server oppdatering apc fiber datasenter wordpress kjøling dns nettverk infrastruktur kvm mywebhost fail-over rack domener webbieland strømswitch webhotell strøm colocation ups

Flere domenetyper tilgjengelig

Lanseringen av nye domentyper fortsetter, og nå kan våre kunder registrere følgende nye domenetyper:

.agency
.bargains
.blue
.boutique
.build


Er du en .guru? Eller har lyst på et .camera?

I løpet av 2014 vil veldig mange nye generelle domenetyper blir tilgjengelig. Dette kommer som følge av at ICANN, organisasjonen med ansvaret for topp-nivå domener og IP-adresser, har ønsket å utvide mulighetene for internettadresser.

Før ICANN startet arbeidet med å tillate nye domenetyper, kunne man velge blant 22 forskjellige generelle domenetyper. Etter endringen er det så langt gjort klart for tilsammen over 100 forskjellige generelle domenetyper.

16. februar 2014
Ingen kommentarer

Les mer

Kom igang med WordPress

WordPress er et av verdens mest brukte systemer for å lage websider og blogger. Selv om du ikke har eller ønsker en blogg, er WordPress et meget godt system å bruke til din webside. Med WordPress er det veldig enkelt å lage og oppdatere flotte websider.

Hva trenger jeg?

For å kunne ta i bruk WordPress trenger du et webhotell og domenenavn. WordPress er et system som trenger en database for å fungerer og du må derfor ha webpakken MyWeb Standard eller større hos oss. Prisen for et domenenavn og en webside med WordPress er derfor under 800,- kr per år inkl.mva. Det er mindre enn to caffe latte per måned. Dette inkluderer masse diskplass og så mange epostadresser du ønsker.

23. januar 2014
Ingen kommentarer

Les mer

WordPress oppgradert til versjon 3.7

WordPress har akkurat blitt sluppet i versjon 3.7. Dette er en ny versjon som inneholder flere oppdateringer og sikkerhetsfikser. Blant de viktigste nyhetene finnes det nå funksjon for automatisk oppdatering av WordPress ved mindre oppdateringer.

Oppdater så raskt som mulig

Når det slippes nye versjoner av WordPress er det viktig å oppdatere så raskt som mulig. Husk å ta en sikkerhetskopi før du oppgraderer.

26. oktober 2013
Ingen kommentarer

Les mer

Bli med til vårt datasenter, del 2

Har du lest del 1? Hvis ikke, se en beskrivelse av infrastrukturen rundt vårt datasenter i Bli med til vårt datasenter, del 1.

UPS

Hver rad med rack har redundant strømfordeler og UPS for A/B-kursene som er dimensjonert til å håndtere makismal last for raden. Her benyttes en APC Symmetra PX per rack-rad. Disse systemene er igjen koblet til redundant UPS-strøm i bygningen. Dersom ekstern strøm skulle forsvinne vil UPS’ene sørge for at utstyret har strøm frem til dieselaggregatene har startet opp og starter å gi strøm til bygget.

24. august 2013
Ingen kommentarer

Les mer

1 2