Webbieland

Offisiell blogg for MyWebhost

Server wordpress webbieland apc colocation fail-over domener strøm fiber cloudflare kjøling webhotell mywebhost php cpanel kvm strømswitch ups rack infrastruktur sikkerhet oppdatering datasenter nettverk railgun dns

Oppgradering av standard PHP-versjon

På vår webhotellplattform benytter vi CloudLinux og deres løsning for å oppdatere og sikre utdaterte PHP-versjoner. Vi har i lang tid hatt PHP versjon 5.6 som standard PHP-versjon på vår plattform, og våre kunder har individuelt kunnet velge en nyere (og eldre) PHP-versjon.

Fra og med søndag 4. august 2019 vil standard PHP-versjon på våre servere endres til PHP versjon 7.2.

Det er store forskjeller mellom disse versjonene, og dersom det brukes PHP-script som ikke er oppdatert eller skrevet for PHP 7, vil det mest sannsynlig oppstå problemer for applikasjonen som følge av denne endringen.


Øk sikkerheten på din cPanel-konto med 2-trinns autentisering

For å gi muligheter for ekstra sikkerhet rundt pålogging til cPanel-kontoen din hos oss, har vi aktivert muligheten for å konfigurere 2-trinns autentisering når du logger på cPanel.


Cloudflare øker hastigheten og sikkerheten på din webside

Visste du at vi har en partneravtale med Cloudflare? Denne partneravtalen gjør at våre kunder enkelt kan aktivere Cloudflare sin funksjonalitet i våre systemer. Støtte for Cloudflare er inkludert i alle våre webhotell. Om du ikke har hørt om Cloudflare, kan deres mål enkelt oppsummeres slik: vi gjør enhver webside dobbelt så rask og vil beskytte den fra et bredt spekter av trusler på internett.

Cloudflare håndterer over 400 milliarder månedlige sidevisninger og i løpet av en normal måned passerer mer enn 1 milliard brukere Cloudflare sitt nettverk. For mer informasjon, se www.cloudflare.com.

30. oktober 2017
Ingen kommentarer

Les mer

Gratis SSL, iOS push-varsler, raskere epostsøk og flere andre nyheter!

Det er lenge siden forrige oppdatering i vår blogg, sådet har skjedd veldig mye hos oss i mellomtiden. Her følger informasjon om noen av oppdateringene.


Flere domenetyper tilgjengelig

Lanseringen av nye domentyper fortsetter, og nå kan våre kunder registrere følgende nye domenetyper:

.agency
.bargains
.blue
.boutique
.build


1 2 3