Webbieland

Offisiell blogg for MyWebhost

Server domener cloudflare wordpress nettverk webbieland kvm dns colocation railgun strømswitch oppdatering webhotell infrastruktur fiber strøm cpanel ups kjøling fail-over apc mywebhost datasenter rack

Cloudflare øker hastigheten og sikkerheten på din webside

Visste du at vi har en partneravtale med Cloudflare? Denne partneravtalen gjør at våre kunder enkelt kan aktivere Cloudflare sin funksjonalitet i våre systemer. Støtte for Cloudflare er inkludert i alle våre webhotell. Om du ikke har hørt om Cloudflare, kan deres mål enkelt oppsummeres slik: vi gjør enhver webside dobbelt så rask og vil beskytte den fra et bredt spekter av trusler på internett.

Cloudflare håndterer over 400 milliarder månedlige sidevisninger og i løpet av en normal måned passerer mer enn 1 milliard brukere Cloudflare sitt nettverk. For mer informasjon, se www.cloudflare.com.

30. oktober 2017
Ingen kommentarer

Les mer

Gratis SSL, iOS push-varsler, raskere epostsøk og flere andre nyheter!

Det er lenge siden forrige oppdatering i vår blogg, sådet har skjedd veldig mye hos oss i mellomtiden. Her følger informasjon om noen av oppdateringene.


Flere domenetyper tilgjengelig

Lanseringen av nye domentyper fortsetter, og nå kan våre kunder registrere følgende nye domenetyper:

.agency
.bargains
.blue
.boutique
.build


Er du en .guru? Eller har lyst på et .camera?

I løpet av 2014 vil veldig mange nye generelle domenetyper blir tilgjengelig. Dette kommer som følge av at ICANN, organisasjonen med ansvaret for topp-nivå domener og IP-adresser, har ønsket å utvide mulighetene for internettadresser.

Før ICANN startet arbeidet med å tillate nye domenetyper, kunne man velge blant 22 forskjellige generelle domenetyper. Etter endringen er det så langt gjort klart for tilsammen over 100 forskjellige generelle domenetyper.

16. februar 2014
Ingen kommentarer

Les mer

Kom igang med WordPress

WordPress er et av verdens mest brukte systemer for å lage websider og blogger. Selv om du ikke har eller ønsker en blogg, er WordPress et meget godt system å bruke til din webside. Med WordPress er det veldig enkelt å lage og oppdatere flotte websider.

Hva trenger jeg?

For å kunne ta i bruk WordPress trenger du et webhotell og domenenavn. WordPress er et system som trenger en database for å fungerer og du må derfor ha webpakken MyWeb Standard eller større hos oss. Prisen for et domenenavn og en webside med WordPress er derfor under 800,- kr per år inkl.mva. Det er mindre enn to caffe latte per måned. Dette inkluderer masse diskplass og så mange epostadresser du ønsker.

23. januar 2014
Ingen kommentarer

Les mer

1 2